x
Sale -17%

Banshee Rocktron Banshee Amplified Talkbox in nette staat

€199,99

€239,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Amsterdam Oost

Banshee Rocktron Banshee Amplified Talkbox in nette staat

Algemeen

Met de Banshee Talkbox brengt Rocktron een talkbox op de markt met een moderne twist. Talkboxes zijn vaak gebruikt in de popmuziek (denk aan Aerosmith, Peter Frampton, Joe Walsh), maar is een effect dat vaak vermeden wordt vanwege het gecompliceerde gebruik. De stompbox guru's van Rocktron hebben een talkbox ontworpen die makkelijk in gebruik is en in iedere gitaar-setup direct te gebruiken is. U kunt de Banshee aansluiten als een normale stompbox en dan het buisje langs de microfoonstandaard omhoog laten lopen zodat u er met uw mond bij kan en dan is de rest aan uw eigen creativiteit. Het effect werkt op een 9 volt AC-adapter.
Banshee Talkbox

De ingebouwde preamp van de Rocktron Banshee is in te stellen met drie parameters: Gain, Tone en Output Level. Met deze voorversterker is het mogelijk zowel cleane als zwaar overstuurde geluiden te produceren, en alles ertussen in. De Banshee is niet alleen een Talkbox maar kan ook als losse voorversterker gebruikt worden. Op de Extension Pedal Speaker output kunt u direct een speakerkabinet aansluiten. Hierdoor tovert u uw pedalboard om naar een veelzijdige oefen setup. Een talkbox is een effect dat vanwege het lastige gebruik niet vaak te horen is, maar met de Rocktron Banshee is het zo gemakkelijk dat iedereen deze unieke geluiden tot zijn of haar beschikking kan hebben.
Rocktron

Rocktron is begin jaren 80 opgericht door muzikanten die het doel hadden om de beste processors, versterkers en effecten voor gitaristen te maken. Na jarenlange ervaring als gitarist in bands wisten de oprichters precies wat er nodig was op dit gebied in de gitaarwereld. Het eerste populaire product van Rocktron was de HUSH Noise Reduction. Deze ruisonderdrukker was speciaal voor gitaar ontworpen en maakte het mogelijk met veel gain en distortion te spelen zonder ongewenste bijgeluiden. Hierna volgen er nog veel andere revolutionaire producten zoals compressors, enhancers, preamps en effecten. Van Classic Rock tot moderne Metal, Rocktron is sinds de jaren 80 niet meer weg te denken uit de gitaarwereld.


Verkoopprijs: € 199,99

BESTELNUMMER: 911242 (Gemakkelijk te bestellen via de website van UsedProducts >> Artikelnummer invoeren bij zoeken >> Eenvoudig afrekenen met iDeal >> Voor 17:00 besteld zelfde dag nog op de post!)

GARANTIE BEPALING
Op tablets, telefoons, PC's en laptops geven wij altijd 3 maanden garantie.
Op alle andere goederen geven wij 1 maand garantie tenzij anders staat aangegeven.

INRUILEN, en zo hoge kortingen ontvangen?
Inruilen van diverse goederen is mogelijk bij dit product.
Neem hiervoor contact op per mail of marktplaats berichten, bellen mag natuurlijk ook.

INKOPEN
Heeft u een vergelijkbaar product als dit en wilt u dit verkopen aan ons?
Neem ook hiervoor contact op per mail, marktplaats berichten of telefoon.

WINKEL ADRES EN CONTACT GEGEVENS
7 Dagen per week geopend!

Used Products Amsterdam Oost
Kamerlingh Onneslaan 22B
1097 DG Amsterdam
Tel. Nr.: 020-4688744 (bellen)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amsterdam.

Used Products Amsterdam
Kamerlingh Onneslaan 22b
1097DG Amsterdam

Telefoon: 020-4688744

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop