0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost

Welkom

Gelegen aan de Kamerlingh Onneslaan vindt u een van de grootste, gezelligste Used Products winkels. Al jaren staan wij klaar voor onze klanten met ongedwongen  en vrijblijvend advies. Met meer dan 3000 verschillende producten op 350m2 oppervlakte is er voor een ieder wat te vinden. Bekend om onze tweedehands kwaliteitsartikelen met garantie en aftersales service, hebben wij een grote groep klanten opgebouwd die blijven terugkomen.

Bij Used Products Amsterdam Oost vindt u niet alleen kwalitatief goede en goedkope producten kopen, ook kopen wij uw producten in tegen direct contant geld. Heeft u even snel geld nodig maar wilt u uw product niet kwijt? Daarvoor bieden wij onze unieke terugkoop mogelijkheid aan!

 Kijk voor meer informatie bij het kopje inkoop, terugkoop of in onze webshop 

U kunt Used Products Amsterdam Oost gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer; tram 9, en bus 41 stoppen om de hoek. Ook kunt U gemakkelijk voor de deur parkeren.

U KRIJGT BIJ USED PRODUCTS DIRECT CONTANT GELD VOOR UW PRODUCTEN

Onze vestiging heeft een aparte inkoopbalie waar u producten te koop, of met terugkoop-optie, kunt aanbieden. Ook is het mogelijk om producten af te geven, die vervolgens door ons te koop worden aangeboden.

Tot ziens in onze winkel!